Open Huis


Zit je in groep 8 en wil je wel eens ontdekken hoe alles werkt op het Valuascollege? Bezoek dan op woensdag 19 februari 2020 ons Open Huis tussen 16.00 uur en 20.00 uur.

Proef hier de sfeer van ons Open Huis van februari 2017

Bekijk alvast een plattegrond van het schoolgebouw.

Of neem alvast een kijkje in onze school.

Ontdek de school
Je maakt tijdens deze dag kennis met alle opleidingen, van vmbo tot en met gymnasium-plus. Denk ook aan de TOPklassen en onze nieuwe leerroute THavo. Kom meer te weten over extra aanbod voor de talen: versterkt Duits, Anglia en Delf Scolaire. Maar er is nog meer: bezoek ons restaurant, neem een kijkje in de grote restaurantkeuken of in de bakkerij. Ook in het  verzorgingslokaal zijn leerlingen volop bezig met leuke activiteiten.

Valuascollege... méér dan een school
Er zijn de hele middag en avond optredens van de vooropleiding dans, de vooropleiding conservatorium en het musicalgezelschap dat wat fragmenten uit de nieuwste musical laat zien. Dit mag je niet missen. Kom naar ons Open Huis op woensdag 19 februari 2020 en ontdek zelf waarom het Valuascollege méér dan een school is.

Parkeren
Tijdens het Open Huis kunnen je ouders hun auto gratis parkeren in de parkeergarage van het Nolensplein. Als zij hun parkeerkaart mee naar binnen nemen, kunnen zij deze kaart laten 'afwaarderen' aan de receptie op de begane grond.

Let op: de ingang voor het Open Huis is aan de Craneveldstraat 33.

Welkom! Wij zijn er trots op onze school aan u/jullie te laten zien!