Informatie over eind schooljaar 2019/2020

Op deze pagina publiceren we de informatie (zodra die beschikbaar is) over het einde van dit schooljaar (2019-2020). Vind je hier niet de informatie die je zoekt? Dan is die nog niet beschikbaar.

Inleveren schoolboeken en schoolpas
Het schooljaar is weer bijna voorbij en dan mogen je schoolboeken en schoolpas weer ingeleverd worden. De planning hiervan vind je via onderstaande linkjes:

  • Eindexamenleerlingen 22-06-2020: klik hier
  • Leerjaar 1 en 2 VMBO/HAVO/VWO en leerjaar 3 VMBO 07-07-2020: klik hier
  • Leerjaar 3, 4 en 5 HAVO/VWO 08-07-2020: klik hier


Om de richtlijnen van het RIVM te kunnen handhaven zien jullie in het inleverschema dat we ruim voldoende tijd hebben gepland per klas en dat er op verschillende plekken in de school inleverpunten zijn gemaakt. Kijk dus goed in het schema waar je moet zijn. Je ontvangt binnenkort van van Dijk de informatie hoe het inleveren gaat. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met van Dijk.

Let op: Zorg dat je schoolboeken als één pakket worden aangeleverd (zie instructie van van Dijk) en doe hier één van de inleverformulieren bij. Graag met elastieken bundelen of in een doorzichtige tas aanleveren.
 

Aanschaf van een chromebook vóór 31 mei 2020:

Informatie over je OGVO ICT wachtwoord en eduroam

  • Ga je volgend schooljaar ook weer naar een van de OGVO scholen, klik dan hier voor informatie over wat je moet doen om de nieuwe schoolstart goed te laten verlopen.
  • Verlaat je een van de OGVO scholen, klik dan hier voor informatie over wat je voor je laatste schooldag moet doen.