Schoolpas


Met je schoolpas kun je een aantal dingen doen op het Valuascollege. Zorg daarom dat je deze altijd bij je hebt.

Werkt je pasje niet meer? Weet je de locatie van je locker niet meer? Of ben je je pasje onverhoopt vergeten of kwijt?
Ontkoppel je pas en meldt dit direct bij Shermaine Kleeven (conciërge kantine 4), Marc van den Hoogen (conciërge gebouw 5) of bij de Receptie. Zij kunnen jou verder helpen met het bestellen van een nieuw pasje.


Jaarlijks ontvang je bij aanvang van het schooljaar gratis een nieuwe pas. Moeten we gedurende het schooljaar een nieuwe pas voor je maken dan kost dit €10.

(Zie gebruikershandleiding voor het ontkoppelen van je schoolpas)


Lockers
 
Met je schoolpas kun je je locker openen door je pas voor de reader bij je locker te houden.


  
Bibliotheek

De achterzijde van je schoolpas is je bibliotheekpas. Met deze pas kun je gebruik maken van faciliteiten in onze eigen mediatheek maar ook van faciliteiten bij o.a. de Openbare Bibliotheek Venlo.
Via de jaarlijkse ouderbijdrage kun je, tegen een gereduceerd tarief van € 3,50 of € 7,50 (afhankelijk van het leerjaar), gebruik maken van het aanbod van de bibliotheek.

 

Kopiëren, pinten, scannen

 
Op verschillende plaatsen in de gebouwen staan multifunctionals. Door je schoolpas aan te bieden kun je deze machines laten kopiëren, printen en scannen. Een print of een kopie kost €0.05. Een scan wordt automatisch naar je e-mail van school gestuurd.

Snoep- en drankautomaten
In de kantines staan automaten voor snoep, warme dranken, frisdranken, verse broodjes en zuivelproducten. Daarnaast kun je aan de counter vers belegde broodjes, warme snacks, fruit kopen. Alle producten moet je betalen met je schoolpas.

 
 
Opwaarderen

In de kantine van gebouw 5 en in het hoofdgebouw bij de Receptie hangen twee opwaardeerautomaten. Bij de ene automaat kun je opwaarderen door middel van je pinpas en bij de andere kun je met contant geld opwaarderen.