skikamp

Skireis havo/vwo 2020

Dit schooljaar organiseert het Valuascollege een wintersportreis in het tweede deel van de carnavals-vakantie voor alle leerlingen van bovenbouw havo/ vwo. We gaan naar het dorpje Bruck an der Großglocknerstraße in het Salzburgerland in Oostenrijk waar we logeren in Gasthaus Lukas Hansl. We skiën/snowboarden vijf dagen in de skigebieden van Zell am See, Kaprun en Saalbach-Hinterglemm.
 

We vertrekken op woensdagavond 26 februari rond 20.00u vanaf de Hogeweg en zijn op dinsdagmorgen 3 maart rond 08.00 uur weer terug in Venlo.

Die dinsdag na de Carnavalsvakantie heb je nog geen les als je terugkomt van de skireis. Let er wel op dat (voor zover nu bekend) een paar dagen later de derde toetsweek begint. Zorg dat je in je planning daar rekening mee houdt.

De prijs van deze skireis zal ongeveer € 530 zijn. Dit kan iets meer of minder zijn afhankelijk van deelname. Als je eigen materiaal meeneemt krijgt je een kleine korting (helm €5, ski’s + schoenen €25)

In de prijs inbegrepen:

● Busreis in een comfort class touringcar
● liftpas voor vijf dagen (ook voor beginners)
● huur van ski’s of snowboard, helm en ski/- of snowboardschoenen
● verblijf op basis van halfpension (ook op ochtend van aankomst en avond van vertrek)
● avondprogramma’s
● ski- of snowboardles (bij geen of weinig ervaring)
● afhankelijk van de deelname (en het budget) een gratis lunch en/of enkele consumpties


Niet inbegrepen:

● Een reisverzekering (inclusief wintersportdekking, verplicht af te sluiten)
● Een eventuele annuleringsverzekering
● Lunches.

Deelnemers dienen voor aanvang van de reis een bewijs van (reis)verzekering te overleggen en moeten ook beschikken over een Europese Zorgpas.Aanmelden

Inschrijving zal mogelijk zijn van maandag 23 september (16.00u) tot donderdag 26 september (16.00u). Alleen als je het formulier volledig ingevuld hebt, is je inschrijving geldig. Zorg dus dat je de benodigde gegevens (met oa. het nummer van je paspoort of ID-kaart, leerlingnummer, tel.nummer thuis) bij de hand hebt.

Schrijf je hier nu in.


In geval van over-inschrijving zal de volgorde van inschrijving bepalend zijn.

Leerlingen die bij over-inschrijving afvallen kunnen de garantie krijgen dat ze het volgend jaar zeker mee kunnen (als we weer een skireis organiseren). Bij onvoldoende deelname blijft ook later inschrijven nog mogelijk. Als het digitale inschrijfformulier gesloten is en je hebt alsnog belangstelling om mee te gaan, mail dan naar ondergetekende.

Ouders van leerlingen die zich opgeven voor de skireis krijgen via OGVO informatie over de betaling die in twee termijnen plaats zal vinden. Te zijner tijd zal er ook een informatieve bijeenkomst voor leerlingen en ouders plaatsvinden. Dan zal ook een informatieboekje uitgedeeld worden.

Als je inschrijft, zit je vast aan de betaling van de aangegeven kosten.

Annulering is niet zomaar mogelijk. We raden dan ook aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij sluiten namelijk geen annuleringsverzekering af, dus mocht je uiteindelijk niet mee kunnen, dan krijg je het betaalde bedrag alleen terug als er iemand van een reservelijst meegaat. Indien er geen reservelijst is, kun je zelf voor een (door de leiding geschikt geachte) vervanger zorgen. Als er niemand in jouw plaats meegaat, krijg je het betaalde bedrag niet terug.PS. 1. Op grond van gedrag in het schoolverleden kunnen leerlingen geweigerd worden.

2. Het niet volgen van regels en/of afspraken of enig ander wangedrag (ter beoordeling
van de leiding) zal leiden tot sancties en kan betekenen dat de leerling op eigen
kosten naar huis gestuurd wordt (na overleg met de ouders)