Londen (3 havo / 3 TOP)

Voor 3havo en 3TOP organiseren we in 2018 een reis naar Londen. Het is een 5-daagse reis van tijdens de activiteitenweek van 4 juni 2018 tot 8 juni 2018 en alle leerlingen uit 3havo en 3TOP kunnen zich aanmelden op vrijwillige basis.

In Londen verblijven de leerlingen in gastgezinnen waar ze in twee-, drie- of viertallen zullen logeren. De reis is georganiseerd door Senlac Tours (www.senlactours.nl).

De reissom komt neer op ca. € 350,00 per leerling (onder voorbehoud). Wat je voor deze prijs kunt verwachten:
- Vervoer per luxe touringcars
- Overtocht heenreis met de Ferry Calais-Dover
- Overtocht terugreis met Eurotunnel
- 3 overnachtingen full board (ontbijt en diner) bij gastgezinnen in Londen
- Excursies in London
- Entreegelden en kaarten voor Londense metro

De inschrijving is gesloten.

Voor de ouders van leerlingen uit 3havo en 3TOP die meegaan naar Londen is de informatie van de ouderavond te vinden via de volgende link:
http://prezi.com/z99vqfwymfom/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Via de website van Senlac (zie inloggegevens in de presentatie) is alle relevante informatie te vinden. Hierin staat ook de busindeling voor de reis, het programma en de groepjes van de gastgezinnen. Bekijk de informatie goed om ook te weten welke spullen wel en niet noodzakelijk zijn om mee te nemen naar je gastgezin.

Mocht je vooraf euro's willen wisselen in Ponden, dan kan dit bij het grenswisselkantoor (GWK) op het station in Venlo. Dit kan zonder provisiekosten, als je een voucher meeneemt. Deze voucher is op te halen bij mevrouw Sas (vanaf maandag 28 mei) en moet uitgeprint meegenomen worden naar het GWK.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Vera Sas: vesas@ogvo.nl.