Leerlingenraad

De leerlingenraad
Wij zijn de leerlingenraad van het Valuascollege. Onze 19 leden komen elke maand 1 keer bij elkaar, en bespreken dan allerlei zaken die te maken hebben met deze school. Vier van onze leden hebben regelmatig contact met de directie. Hierdoor kunnen leerlingen meedenken en meebeslissen over de besluiten die hier op school genomen worden.
Als leerling heb je dus daadwerkelijk inspraak!

Wat kan jij voor ons betekenen
Heb jij een vraag over de schoolregels? Een klacht over het gedrag van een Valuasmedewerker? Zijn er dingen die je bezighouden op het Valuas? Heb je je eigen ideeën over de drukte in onze school? Of heb je misschien wel dé gouden tip? Of kan je docent je gewoonweg niet verder helpen?
Voor dit alles kun je terecht bij de Leerlingenraad! Met jouw hulp kunnen we deze school een betere en fijnere plaats voor iedereen maken.

Campusleerlingenstatuut
De school heeft ook een Campusleerlingenstatuut, hierin staan de rechten en plichten van de leerlingen.
Het Campusleerlingenstatuut, vind je hier.

Leerlingenstatuut van OGVO
Het OGVO-statuut is anders dan het campusreglement en geldt voor alle campussen. Daarvan afgeleid heeft elke campus een eigen campusleerlingenreglement.
Het Leerlingenstatuut van OGVO vind je hier. Contact
Ben je leerling en wil je ook lid worden of gewoon een vergadering bijwonen? Heb je een klacht of gewoon een tip waarmee wij aan de slag kunnen?
Stuur een mailtje naar leerlingenraad@valuascollege.nl en kom gerust eens langs!