skikamp

Ieder jaar organiseren we voor leerlingen van bovenbouw h/v een wintersportreis naar Oostenrijk rond de carnavalsvakantie. We gaan naar het stadje Tamsweg in het Salzburgerland waar we logeren bij ´Gasthof Knappenwirt´. We skiën 5 dagen in 3 skigebieden: Katschberg/Aineck, Fanningberg en Groβeck/Speiereck


We vertrekken we op woensdagavond vóór de Carnavalsvakantie (22 februari 2017) en we zijn op dinsdagmorgen 28 februari, in de Carnavalsvakantie weer terug in Venlo.
 

Onderstaande gegevens gelden voor schooljaar 2016/2017:

De reis kost € 495 - € 555 (ski) of € 495- € 575 (snowboard), afhankelijk van korting door gebruik van eigen materiaal en het krijgen van les.

Daarbij zijn inbegrepen:

- busreis
- liftpas
- huur van ski/snowboard, schoenen, helm
- skiles (waar nodig)- verblijf op basis van halfpension (ontbijt en diner)
- avondprogramma (rodelen, zwemmen, etc.)
- één gezamelijke lunch
Niet inbegrepen zijn:
- een reisverzekering (inclusief wintersportdekking die je zelf verplicht moet afsluiten)
- het ontbijt na de nachtrit
- de overige lunches die we op de piste nuttigen


Door gebruik van eigen materiaal kun je korting krijgen op de basisprijs:
ski’s : €15 helm : €10 Geen les : €25
snowboard : €35 schoenen : €10

Leerlingen die minstens vier weken ski-ervaring hebben krijgen geen les. We gaan voor de wintersport, het (beter) (leren) skiën en snowboarden staat voorop. Gezellig samen zijn en je eigen grenzen overwinnen. Onnodig te vermelden dat er tijdens deze reis geen alcohol wordt gebruikt.


Aanmelden
Meld je aan door dit formulier in te vullen en te verzenden. Inschrijving zal mogelijk zijn vanaf 8 november. Uiterlijke datum van inschrijven voorlopig gesteld op 25 november. Bij overinschrijving zal een loting plaatsvinden. Inschrijven na de vermelde datum is alleen nog mogelijk na overleg vooraf en leidt niet gegarandeerd tot deelname.
 
Betaling
Ouders van leerlingen die zich opgeven voor het snow camp krijgen via de overkoepelende onderwijsorganisatie 'OGVO' informatie over de betaling die in twee termijnen plaats gaat vinden.
Let wel op: als je inschrijft (en zo nodig ook ingeloot wordt), zit je vast aan de betaling van de aangegeven kosten. Annulering is niet zomaar mogelijk. We raden dan ook aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij sluiten namelijk geen annuleringsverzekering af, dus mocht je uiteindelijk niet mee kunnen, dan krijg je het betaalde bedrag alleen terug als er iemand van de reservelijst meegaat. Indien er geen reservelijst is, of de leerlingen op die lijst willen niet meer mee, dan moet je zelf voor een vervanger zorgen. Als er niemand in jouw plaats meegaat, krijg je het betaalde bedrag niet terug.
 
Vragen
Voor vragen kun je terecht bij:
Dus Schoenmakers (dschoenmakers@ogvo.nl)
Jean Harings (jharings@ogvo.nl)
 
PS:
* Op grond van gedrag in het verleden kunnen leerlingen geweigerd worden.
* Wangedrag tijdens de reis zal leiden tot sancties en kan betekenen dat de leerling
op eigen kosten naar huis gestuurd wordt (na overleg met de ouders)